Climbing banner

Domača stran

Prijava

Plezalni dnevnik

Plezališča

Dolge športne smeri

Slapovi

Plezalni dnevnik

Dodaj ...

Prikaži ...

Statistika

Objavi

Objava vzponov

Na spletnih straneh www.plezanje.net lahko poleg beleženja plezalnih dejavnosti s plezalnim dnevnikom svoje najboljše športnoplezalne vzpone tudi objavite. Na tej strani boste našli kratka navodila za uporabo te funkcije in odgovore na nekaj pogostih vprašanj.

Kje se pojavijo objavljeni vzponi?

Objavljeni vzponi se pokažejo na prvi strani spletišča www.plezanje.net. Na tej strani se pokaže nekaj zadnjih objavljenih vzponov in nekaj najboljših vzponov v zadnjem letu dni. Seznam vseh drugih objavljenih vzponov si lahko ogledate tukaj.

Kasneje se boste lahko naročili na elektronsko obveščanje o objavljenih vzponih, prav tako pa bomo vse objavljene vzpone nad določeno težavnostjo avtomatsko sporočali na zainteresirana sorodna spletišča (na primer www.gore-ljudje.net).

Kdo lahko objavi svoje vzpone?

Vzpone lahko objavi vsak uporabnik plezalnega dnevnika. Objavite lahko vzpone, ki ste jih ravnokar vnesli, ali pa se odločite, da boste objavili nekatere svoje starejše dosežke. Tistim, ki plezalnega dnevnika ne uporabljate za beleženje svojih plezalnih dejavnosti, je namenjena posebna funkcija objavi vzpon.

Kako objavim svoje vzpone

Če uporabljate plezalni dnevnik, objavite vzpon v okviru vnosa ali popravljanje plezalnega dne. Preberite si navodila.

Če želite le objaviti svoj vzpon, plezalnega dnevnika pa ne uporabljate, boste navodila našli tukaj.

Kaj se bo zgodilo z vzponi v mojem plezalnem dnevniku?

Plezalni dnevnik je namenjen beleženju vseh vzponov, ki jih opravite. Ker gotovo ne želite, da so prav vsi vaši plezalni poskusi javno vidni, lahko svoje vzpone vidite le sami. Prav tako pa smo prepričani, da bi radi svoje najboljše vzpone objavili.


© www.plezanje.net, 2004-2008

Predloge za izboljšave ali obvestila o napakah nam lahko pošljete s tem obrazcem.